Adult Plus

Vanochtend naar de dierenwinkel geweest. Dat is op zich geen wereldschokkend nieuws. Maar ja, welk nieuws schokt de wereld nu nog wel. We zijn gewend aan het raken aan aanslagen en terreurdaden, lijken erbij te horen  als te laat bezorgde kranten, een vertraagde trein of een niet begrepen gesprek. Rimpelingen in het daagse bestaan die weer gecompenseerd lijken te worden door een goed boek, een plezierig museumbezoek of een praatje met de buurvrouw.
Nee, mijn bezoek aan de dierenwinkel zal de loop der sterren niet veranderen, evenmin de wereldvrede dichterbij brengen of invloed hebben op de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Ook voor mij persoonlijk heeft het weinig tot niets te betekenen. Waarom dan toch gewag gemaakt van mijn dierenwinkelbezoek. Omdat het wel Harrie,onze poes regardeert. Maar daar heeft ze zelf in het geheel geen weet van. Katten weten niets en daardoor alles. Harrie is op 1 september een jaar geworden. Althans die dag staat als haar geboortedatum in haar dierenpaspoort. De dag is een gokje van de dierenarts, want wanneer Harrie echt is geboren is niet meer te achterhalen. Ze is als kitten bij een snelwegoprit gevonden en naar het asiel gebracht waar wij haar hebben uitgehaald en liefdevol hebben opgenomen. En nu zijn Gade en ik verslingerd geraakt aan dit mooie kleine beestje. Harrie is geweldig.Maar nu is Harrie dus zeker 1 jaar. Tot op heden voeren wij haar altijd met Denkacat Kitten. In meer dan voldoende mate staat dat steeds voor haar klaar, maar Harrie is geen schrokop, eet met mate en heeft voldoende lichaamsbeweging om er prachtig te blijven uitzien. Maar nu zij 1 jaar geworden is, of in ieder geval iets daaromtrent, gaat ze over op ander voer. Zij is geen kitten meer. Harrie gaat nu over op Denkacat Adult Plus. Ja, katten maken een reuze ontwikkeling door. Van de ene dag op de andere van kitten naar adult. Harrie slaat de puberteit over.
Ik meng wat nieuw voer door het restantje oude brokjes  en wens haar smakelijk eten. En de wereld draait door en de rivier stroomt nog steeds van oost naar west.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *