Beurt

In 9 van de 10 gevallen schrijf ik mijn blog in de kalme rust van mijn werkkamer. Het enige dat die rust verstoort is Harrie die af en toe over mijn toetsenbord wandelt en daarbij minder tikfouten maakt dan dat ik gewoonlijk doe. Ik ben meer tijd bezig met het corrigeren van mijn tekst dan met het schrijven ervan. Harrie niet. Die maakt geen fouten maar schrijft in een door mij niet begrepen taal.
Maar nu zit ik te schrijven in de lounge (ja zo noemen ze deze ruime wachtkamer echt) van de Wassink Autogroep,vestiging Nijmegen. Ik had een afspraak met mijn vertrouwde garage voor het jaarlijkse onderhoud aan mijn C3. Vroeger heette die Bulters, maar ging op in Motorhuis. Overbodige informatie, maar die maakt wel duidelijk dat er in de autobranche nog al eens geschoven wordt, bedrijven samengevoegd worden, gesplitst en toch weer. De dag voor mijn afspraak krijg ik een mailtje waarin ik hartelijk wordt welkom geheten als klant van Wassink Autogroep. Ik weet van niks en verwijder het mailtje dan ook. Spam vermoed ik, geen aandacht aan besteden. Onbekende afzenders moet je niet vertrouwen hebben tal van overheidsspotjes mij geleerd.
Een paar uur later gaat de telefoon. Een vriendelijke mevrouw meldt zich. Angelique van de Wassink Autogroep. Zij vertelt mij dat de locatie voor mijn onderhoudsafspraak gewijzigd is. De Citroënpoot van Motorhuis blijkt van de ene op de andere dag overgenomen te zijn door Wassink Autogroep. Monteurs en receptiepersoneel zijn mee over genomen. “Maar voor u als klant verandert er verder niets”, verzekert Angelique mij, ‘Wij verwachten u tegen 13.00 uur.”
Tegen die tijd parkeer ik mijn auto in parkeervak 20 en meld mij bij de balie. Ik word inderdaad verwacht. Ik levermijn autosleutel in en zeg er geen bezwaar tegen te hebben als mijn ruitenwisservloeistof wordt bijgevuld. Ik ga de trap op naar de lounge/wachtkamer. Over twee uur is mijn auto weer piekfijn in orde.

1 reacties op Beurt

  1. Rein Verdijk schreef:

    Ha die Jan, ik rijd na ruim 42 jaar sinds een paar maanden geen Citroën meer en verbaasde mij gisteren toevallig dat het Citroën-logo bij voorheen Bulters van de gevel af was…. Nu wordt mij een heleboel duidelijk. Bedankt voor de info 😊

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *