Familiebezoek

Gaat het er dan toch van komen? Sinds een paar uur heeft het er alle schijn van en zelfs meer dan dat. We speelden al een tijdje voorzichtig met het idee, maar vanmiddag besloten we het er dan toch maar op te wagen.
Ik hechtte mij allengs steeds meer aan een rustig bestaan waarin verre  en zelfs minder verre reizen niet of nauwelijks meer aan de orde waren.Ik vond dat ik het wel gezien had. En ik kwam niet veel verder meer dan een weekendje Wassenaar of een paar dagen Drenthe. Het hoogtepunt in onze vakantieperiode was ons optreden als huisbewaarder pal op de nabije Duitse grens en dat gaf toch ook al een heel aardig buitenland-gevoel. Maar die hele tijd speelde Gade toch ook met de gedachten dat zij het wel heel erg leuk zou vinden om op bezoek te gaan bij Neef Gerard die in het diepe zuiden van Frankrijk samen met zijn vrouw een B&B bestieren. Het was een idee dat mij ook in het geheel niet tegenstond, zeker als idee niet. Maar ik zag wel op tegen al dat gehannes van een vliegreis, met uren te voren inchecken, lange wachtrijen, uitgestelde vluchten. Maar toen kwam onze nieuwe auto in beeld, het is een waarlijk genot daar in te rijden. Bovendien zou mij mini scootmobieltje dan mee kunnen, wat mijn mobiliteit daar ter plekken wat zou kunnen vergroten .Natuurlijk is het een heel eind rijden, maar door er twee dagetappes van te maken, waarbij we afwisselend  een paar uur achter het stuur zitten lijken de klein 1.200 kilometer goed te doen.
Vanmiddag hebben we Neef gebeld met de vraag of hij ons een paar dagen kon ontvangen. Hij reageerde meer dan uitnodigend. Ik heb ook mijn Franse Nicht die met haar vouw al jaren in Frankrijk woont direct gebeld en wie weet zullen ook  zij acte de présence en van Issigeac naar St.Hypolite du Fort komen.Wordt het een mooi familiebezoek.
Het hotel halverwege is al geboekt!

3 reacties op Familiebezoek

 1. Ellen van Eldik schreef:

  Nou nou, dat is weer een leuk uitje!!!
  Heel veel plezier, pret en moois.
  Geniet ervan !!!

 2. Ellen schreef:

  Dat is een leuk vooruitzicht! Geniet ook van de voorpret!

 3. Ineke schreef:

  We hebben er zóooooooo’n zin in! XXXXX Ineke

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.