Tilburg

Een paar weken geleden werd ik opgebeld door blogneef (www.dossiermoddergat.nl). Hij was uitgenodigd door theater De NWE Vorst in Tilburg om in het kader van  de serie ‘De avond van’ een uur te vullen op donderdag 14 oktober.  Of ik er wat voor voelde om samen met hem dat te doen en ons dan over bloggen te laten ondervragen door Gade. Ik zei toe, niet wetende hoe of wat precies. Vandaag verscheen in zijn blog het persbericht over die avond. Daarin staat onder meer:
De avond van Zerline Weideveld en Gerard Tonen
De cultuurminnende medemensen die vanavond De Avond van… vullen zijn Zerline Weideveld en Gerard Tonen.
Zerline is creatief en theatraal cateraar van tostikraam Heet Brood en van koffieboot Zwart Goud. Momenteel studeert ze aan de Academie voor Theater in Tilburg. De momenten en gevaartes die zij maakt zijn eerlijk, vrolijk, ruw, poëtisch en absurdistisch.
Gerard is in Tilburg voornamelijk bekend als zakelijk leider van Het Zuidelijk Toneel maar hij is ook kinderboekenschrijver en fanatiek blogger (www.dossiermoddergat.nl). Vanavond praat hij over bloggen met Jan Roelofs (www.roelofs.eu) en Connie Verberne, directeur van het Gelders Kenniscentrum voor Kunst en Cultuur.
Meer informatie: www.denwevorst.nl
Locatie: Theater De NWE Vorst
Datum: do 13 oktober 20.00 uur
Entree: € 6,00. Op de dag van de voorstelling geldt v.a. 12.00 uur de dagticketprijs (€ 1,00 extra).
Een en ander staat ook in de agenda van het theater. Het is dus onontkoombaar. Een paar maanden geleden voerden neef en ik een tweegesprek over bloggen. Dat was tijdens de ‘Grote Dossiermoddergat-dag’.  Natuurlijk is het zo dat een blog voor zich zelf moet spreken. Een paar honderd woorden en dan af uit, zo wordt het avond en morgen, de volgende dag.  Er is nog niets voorbereid. Ik vertrouw geheel en al op Gade. Die stelt meestal de juiste vragen op het juiste moment. Dus vast ook op 13 oktober.  Ik neem niet aan dat er busvervoer van Nijmegen e.o. naar Tilburg wordt geregeld. Maar dat iedereen welkom is, zij duidelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *