Koffie

Het is goed te weten dat je soms gemist wordt. Door een grillige speling van het noodlot of misschien wel door mijn eigen onbenulligheid bereikte mijn blog van gisteren niet de site www.roelofs.eu. Op enig moment heb ik een verkeerd knopje ingedrukt of juist vergeten een goed knopje in te drukken, maar mijn tekst was weg, foetsie, verdwenen. Mijn helpdesk voor dit soort gevallen viert vakantie in Spanje, onbereikbaar op dat moment. En wat ik met mijn beperkte kennis ook probeerde er verscheen geen letter meer van wat ik geschreven had. Onmiddellijk kwamen er verontruste berichtjes. Waar mijn blog toch bleef? Ja, dat zou ik ook wel eens willen weten, waar die ruim 300 woorden zo maar ineens gebleven zijn? Ze gingen over een toertocht voor MTB’s, die langs ons knusse huisje in Drenthe leidde en van een rustig zandpad een circuit maakte. Dat was de essentie van het verloren gegane verhaaltje.
Inmiddels zijn Gade en ik weer thuis. We arriveerden ongeveer tegelijk met het door ons bestelde koffiezetapparaat waar wij daar in het noorden zulke goede ervaringen mee  hadden opgedaan dat we er ook een hebben aangeschaft. Het is zo’n apparaat waar je ook lid van een club van kan worden. Een koffieclub die in niets lijkt op onze zaterdagse koffieclub. Het aanmelden daarvoor had heel wat voeten in aarde en is nog steeds niet gelukt. Het serienummer wordt niet herkend en langdurig contact met de koffieclubhelpdesk lijkt een oplossing nabij te brengen,maar het kan ook nog best zo zijn dat ik foto’s van mijn serienummersticker en aankoopbewijzen moet opsturen en dat ik dan mogelijk volwaardig koffieclublid kan worden en genieten van de talloze voordelen en kortingen. Maar het kan ook zo zijn dat dat allemaal niet gaat lukken en als dat zo is moet ik nog maar eens bellen. Valt me nog mee dat de vriendelijke jongeman mij niet aanraadt dan maar een bakje troost te nemen. Het apparaat mag dan wel niet geregistreerd zijn, met de koffie is niets mis.

1 reacties op Koffie

  1. Marianne Wijers van Loosbroek ben inmiddels een trouwe lezer geworde schreef:

    Neef Jan, je kunt je beter focussen op de champagne de komende dagen! Goed uiteinde, fijne jaarwisseling en een heel goed 2018 samen! 🥂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *