Kort

Dit wordt een kort blog. Het is al in het begin van de middag. Een druk ochtendprogramma verhinderde mij eerder achter het toetsenbord te klimmen en toen dat eindelijk kon gebeuren klapte de computer er geregeld uit. Zo dadelijk komt zoonlief om te bezien wat de waardige opvolger van dit wat krakkemikkige apparaat gaat worden en of de bestanden met enig gemak kunnen worden over gezet.
Graag had ik vandaag nog geschreven over het kleine huwelijk dat ik vandaag sloot. Twee moderne jonge mensen in Nederland geboren met Noord-afrikaanse achtergrond geflankeerd door hun moeders in traditionele gewaden. Dat blijkt heel goed samen te kunnen gaan. Of over het paar dat in 1999 een partnerschapsregistratie aangingen en dat vandaag lieten omzetten naar een huwelijk. Ook daar was een mooi blog aan te wijden. Maar vandaag zit dat er niet in. De computer wankelt. Zo maar opeens lijkt het te bliksemen op het scherm. Alle kleuren flitsen door elkaar en het beeld komt stil te staan. Geen beweging in te krijgen, geel letter meer te schrijven en dat terwijl er nog wat columns op het schrijven te wachten liggen. Misschien verhuis ik wel even naar zoonlief, om daar te gaan werken. Deadlines komen angstig dichterbij. Die vragen om computers die het doen, die niet op onverwachte momenten er de brui aangeven.
De bel gaat. Zoonlief is er. Ik ga mij oriƫnteren. Dat is dit geval synoniem voor zijn advies volgen.

1 reacties op Kort

  1. Joost schreef:

    Jan. Ga door het afscheids- en rouwproces van je vertrouwde Windows.
    Koop een Apple En ervaar hoe ook bij jou de haat voor dit apparaat overgaat in eeuwigdurende liefde. Nooit meer vastlopen en zij altijd voor je aan staan; je helpen om de ene na de andere deadline ruim op tijd te halen.
    Doe het, Jan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *